Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lăsat fără telefon în urma unei altercații în plină stradă

0 190

În noaptea de 01/02 ianuarie a.c. un tânăr de 28 de ani a sesizat poliţia asupra faptului că, pe fondul unor discuţii contradictorii cu mai multe persoane necunoscute, a fost agresat şi deposedat de un telefon mobil, în valoare de 5 000 de lei.

Un tânăr de 28 de ani, din Vima Mică, a sesizat poliţia, în noaptea de 01/02 ianuarie a.c., la ora 01.30, cu privire la comiterea unei tâlhării. Acesta a declarat că în timp ce se afla în faţa unui local public de pe strada Piaţa Eroilor din Târgu Lăpuş, pe fondul unor discuţii contradictorii cu mai multe persoane necunoscute, a fost agresat şi deposedat de un telefon mobil, în valoare de 5 000 de lei.

Poliţiştii au identificat astfel, în după-amiaza zilei de 02 ianuarie, un bărbat de 34 de ani din Târgu Lăpuş şi o femeie de 42 de ani, din Borcut, bănuiţi de comiterea faptei. Din primele cercetări efectuate poliţiştii au constatat că în urma unei altercaţii, tânărului din Vima Mică i-a căzut telefonul din buzunar, iar femeia din Borcut a profitat şi l-a luat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More