Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A lăsat ușa de la casă deschisă, în timp ce lucra în livada din spate. Hoții i-au furat banii și un telefon

0 53

O femeie din localitatea maramureșeană Leordina a sesizat ieri poliţia cu privire la comiterea unui furt din locuinţă.

Victima a declarat că la data de 01 mai a.c., între orele 09.00 – 11.00, în timp ce se afla în livadă, persoane necunoscute au profitat de faptul că şi-a lăsat uşa de acces neasigurată şi au pătruns în locuinţă de unde i-au sustras 300 de euro, 800 de lei şi un telefon mobil.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru recuperarea prejudiciului, identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere.

Potrivit IPJ Maramureș, 1 din 4 furturi din locuinţe este favorizat de neglijenţă. Infractorii speculează neglijenţa locatarilor în a-şi asigura casa.

Poliţiştii atrag atenţia proprietarilor că bunurile din locuinţe pot deveni ţinta hoţilor, dacă nu sunt protejate în mod corespunzător: ”Asiguraţi căile de acces în locuinţa dumneavoastră când plecaţi de acasă chiar şi pentru câteva momente. Un geam deschis sau o uşa neasigurată reprezintă practic invitaţie pentru hoţi.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More