Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lăsată fără 250 de lei de către două femei venite la cerșit

0 100

O femeie de 85 de ani a fost păgubită în propria casă de către două femei venite la cerșit.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 24 februarie, o femeie, de 85 ani, din Năsăud a sesizat poliția despre faptul că două femei necunoscute i-ar fi furat din locuință suma de 525 lei.

Din cele transmise de către oamenii legii se pare că femeia de 85 ani a primit în casă două femei care au venit la cerșit însoțite de doi minori. Aceasta le-a oferit de mâncare, iar într-un moment de neatenție, femeile ar fi sustras suma de bani dintr-un portofel, care se afla pe pat.

Însă, la scurt timp după sesizare, polițiștii năsăudeni au identificat persoanele în cauză, pe raza orașului. Este vorba despre două femei, de 36 ani, respectiv 27 ani, ambele din Năsăud. Totodată, suma de bani reclamată ca fiind furată a fost recuperată și predată persoanei păgubite.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More