Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Legenda trance Paul van Dyk a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe scenă

0 79

Lumea muzicii electronice este în stare de șoc după accidentul teribil de care a avut parte cunoscutul DJ Paul van Dyk la festivalul A state of trance 750 din Utrecht.

Îndrăgitul artist la nivel internațional a fost protagonistul unui incident nefericit, căzând de pe scenă de la aproximativ 6 metri înălțime.

Ulterior, acesta a fost transportat în stare gravă la spital, suferind mai multe leziuni în zona capului.

Armin van Buuren a anunțat în cadrul aceluiași eveniment faptul că show-urile de pe scena principală a festivalului ASOT au fost anulate, rămânând deschise doar celelalte scene.

”În această seară Paul van Dyk a căzut de pe scenă. Este pe drum spre spital. Este unul dintre eroii festivalului A State of Trance și tocmai de aceea am închis scena principală a festivalului.

Toate celelalte scene sunt deschise până la ora 6. De îndată ce vom avea mai multe informații, vi le vom transmite”, a spus Van Buuren, care și-a anulat și el partea de încheierea a show-ului pregătit pentru acest festival.

Deocamdată nu se știe dacă Paul van Dyk a căzut de pe scenă din cauză că i s-a făcut rău în timpul show-ului, sau dacă și-ar fi calculat greșit pașii și a călcat alături de marginea scenei.

Show-ul a fost întrerupt sub privirile îngrozite ale miilor de fani care nu au înțeles despre ce este vorba. Zeci de persoane din rândul organizatorilor au sărit în ajutorul artistului, acesta fiind predat imediat pe mâinile medicilor.

Paul van Dyk a fost transportat cu un elicopter medical spre spital, fiind internat într-o clinică din Amsterdam. Deocamdată nu se cunoaște gravitatea leziunilor suferite sau dacă viața artistului de talie internațională este în pericol.

https://youtu.be/fYi7U8QVbaA

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More