Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Legendele Barcelonei confruntă Generația de Aur pe Cluj Arena

0 979

Pe 16 iunie, începând cu ora 18:00, Cluj Arena va deveni un spațiu al legendelor. Puyol, Mendieta, Chivu, Gică Popescu, Hagi și Marica printre cei prezenți pe gazon.

Cluj Arena va găzdui pe data de 16 iunie, începând cu ora 18:00, un meci de legendă. Generația de Aur a României și Legendele Barcelonei se vor înfrunta pe gazonul clujean.

Fostul component al echipei generaţiei de aur a României, Gică Popescu, fost căpitan al FC Barcelona, a declarat luni, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că va juca atât în echipa generaţiei de aur, cât şi în cea a legendelor Barcelonei.

„În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol” a declarat Gică Popescu.

Prețul biletelor va fi cuprins între 25 și 500 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More