Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lemn confiscat de polițiștii maramureșeni

0 79

Polițiștii maramureșeni au confiscat material lemnos și au aplicat mai multe amenzi.

Potrivit celor de la IPJ Maramureș, ieri, 9 septembrie, poliţiştii din Fărcașa au oprit pentru control în localitatea Ardusat o autoutilitară care transporta material lemnos de esență brad.

La volan se afla un tânăr de 30 de ani, din Someș Odorhei, care a relatat faptul că nu deține documente legale pentru materialul lemnos transportat. În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că transportul nu este înregistrat.

În prezenţa unui reprezentant legal al Ocolului Silvic Borleşti, s-a procedat la măsurarea cantității de material lemnos transportat, rezultând 3mc material lemnos. Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2000 lei conform Legii 171/2010, notează reprezentanții IPJ Maramureș.

Tot ieri, poliţiştii din Ocna Şugatag au oprit pentru control o căruță ce se deplasa pe raza localităţii Budești, cu ajutorul căreia se transporta material lemnos esență molid. Bineînțeles, s-a constatat faptul că pentru transport nu există aviz de însoțire.

Materialul lemnos în cantitate de 2,51 mc a fost confiscat, iar o persoană a fost sancţionată contravenţional. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More