Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lemn confiscat la Baia Sprie

0 177

Ieri, 7 septembrie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare în Pasul Gutâi poliţiştii oraşului Baia Sprie au depistat un bărbat de 62 de ani din Borşa, care transporta cherestea și grinzi de esență fag, fără a respecta prevederile legale.

Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor un aviz de însoţire, în care era înscrisă o cantitate mai mică decât cea transportată, fapt constatat după măsurarea volumului materialului lemnos de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Baia Sprie, notează cei de la IPJ Maramureș.

Faţă de bărbat poliţiştii au luat măsura sancţionării cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar diferenţa de material lemnos constatată în urma măsurării a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Baia Sprie.

De asemenea, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu are drept de a conduce deoarece permisul are valabilitatea expirată, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu 870 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More