Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Lemn de peste 7000 de lei confiscat – FOTO

0 397

Polițiștii au confiscat, din punctul de lucru al unei societăți comerciale, lemn în valoare de peste 7000 de lei.

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin  – Postul de Poliţie Comunal Beliş au desfăşurat la data de 19 februarie, o acţiune de prevenire şi combatere a infracţiunilor silvice, anunță IPJ Cluj.

Astfel, în urma controlului desfăşurat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale de pe raza comunei Beliş, a fost descoperit material lemnos pentru care reprezentantul societăţii comerciale nu a putut prezenta acte de provenienţă legală. În consecinţă, poliţiştii au dispus confiscarea a peste 21 de metri cubi de material lemnos de esenţă răşinoase, în valoare de peste 7 400 lei. Materialul lemnos a fost predat în custodia personalului silvic.

De asemenea, polițiștii au sancţionat societatea comercială cu amendă în cuantum de 3 000 lei. Acţiunile de prevenire şi impunere a legislaţiei în domeniul silvic vor fi continuate de către poliţişti pentru descurajarea comiterii de ilegalități.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More