Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiștii bihoreni

0 187

Luni, 1 august, la ora 23.30, pe drumul județean 767/E, în localitatea bihoreană Copăcel, polițiștii Postului de Poliție Comunal Copăcel au depistat în trafic un bărbat din localitatea Oșorhei, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de material lemnos, de esență carpen, fără a avea avizul de însoțire a transportului de material lemnos.

Cel în cauză a fost sancţionat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Oradea – punct de lucru Oșorhei.

De asemenea, luni, 1 august, la ora 10.30, în Uileacu de Criş, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Uileacu de Criş, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,5 metri cubi de material lemnos, de esență salcâm şi carpen, fără documente legale de provenienţă.

Tot luni, 1 august, la ora 21.15, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Copăceni, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în flagrant un bărbat de 36 de ani, din comuna Holod, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,5 metri cubi de lemne de foc, de esență fag și carpen, fără documente legale.

Materialul lemnos, în valoare de 402,5 lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dobrești, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr..171/2010.

Totodată, luni, 1 august, la ora 07.00, pe DJ 792/A, în localitatea bihoreană Belfir, a fost depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din comuna Arieşeni, județul Alba, în timp ce transporta cu un autovehicul 2,20 metri cubi de cherestea, care nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu ceea ce era trecut în avizul primar de însoţire a mărfii.

Tot pe drumul județean 792/A, în localitatea bihoreană Belfir a fost depistat în trafic un bărbat de 67 de ani, tot din comuna Arieşeni, județul Alba, în timp ce transporta cu un autoturism 2,87 metri cubi de lăturoaie, fără a avea asupra sa documente legale de provenienţă.

Cei în cauză au fost sancţionați contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Tinca

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More