Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Let’s do it Romania” din nou la Dej. Primăria face apel pentru Ziua Națională de Curățenie

1 465

Dacă îți pasă de curățenia orașului tău și ești un susținător al unui mediu ecologic alătură-te uneia din cele mai mari mișcări sociale din România. La fel Primăria Municipiul Dej va face și ea parte din proiectul „Let’s do it Romania” ce se va derula la data de 15 septembrie.

Primăria Municipiului Dej participă la proiectul” Let’s Do It, Romania!”, eveniment care se va desfăşura în data de 15 septembrie 2018. Acțiunea se va desfășura între orele 09:00-15:00 și pe parcursul ei se va interveni pentru  ecologizarea zonelor: Pădurea Bungăr, Mulatău, zone din Ocna Dej și alte locații.

Participanții la activitate sunt aşteptaţi sâmbătă, 15 septembrie, la ora 8:00, în faţa Primăriei Municipiului Dej, pentru a primi mănuşi şi saci în vedere colectării deşeurilor, urmând apoi deplasarea spre locaţiile stabilite. Acțiunea se realizează cu sprijinul Companiei Brantner- Vereş care va asigura colectarea şi transportul deşeurilor.

” Let’s Do It, Romania!” este cea mai mare mișcare socială din România cu peste 1.400.000 de voluntari, implicați în 7 ani de activitate. Sub egida ” Let’s Do It, Romania!”, începând cu anul 2010 în țara noastră a avut loc derularea proiectului ” Ziua Națională de Curățenie”

Anul acesta proiectul se va realiza în context global în 150 de țări simultan sub numele de ”World Cleanup Day” și reprezintă cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie. Pe 15 septembrie 2018, organizatorii au ca obiectiv pentru campania din acest an din România mobilizarea a 1 milion de cetățeni participanți în cadrul proiectului, ca beneficiari direcți ai acestuia.

Echipa județeană Cluj în campania ” Let’s Do It, Romania” 2018  își dorește mobilizarea a 5% din populația județului Cluj, adică peste 35.000 de voluntari și peste 1228 mormane de deșeuri de identificat și curățat, cu scopul de a conștientiza populația cu privire la importanța colectării deșeurilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    Initiativa, jos palaria! Dar 1 zi/an si in rest majoritatea, pe unde umbla, lasa de zeci de ori mai mult gunoi. Vedem zi de zi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More