Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liderii PSD Cluj au decis ”susținere necondiționată” pentru Guvernul Dragnea

0 3.388

În plin scandal la vârful Partidului Social Democrat, la nivel național, liderii social-democraților au avut de ales în aceste zile dacă mai susțin actualul Guvern și pe conducătorul partidului Liviu Dragnea.

Dacă unii lideri naționali, printre care vicepremierul Paul Stănescu, primarul Capitalei Gabriela Firea, sau fostul ministru Adrian Țuțuianu i-au cerut public printr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și a Camerei /Deputaților, alți lideri își arată în continuare susținerea pentru președintele formațiunii politice și chiar și pentru Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Printre aceștia se află și liderii PSD din județul Cluj, care s-au întâlnit în această seară la Cluj-Napoca și au decis să meargă în continuare pe mâna lui Liviu Dragnea, în ciuda vocilor tot mai multe și mai vehemente care consideră că Dragnea trebuie să facă un pas în spate.

”Biroul Permanent Județean al PSD Cluj a luat astăzi următoarele decizii în unanimitate:

1. Susţinerea necondiţionată a Guvernului PSD+ALDE şi a programului de guvernare.

2. Solicită membrilor CEX soluţionarea divergenţelor în interiorul partidului şi rezolvarea tuturor problemelor în cadru statutar.

3. Preşedintele Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze”, a anunțat Horia Nasra pe pagina sa de Facebook.

La ședința de la Cluj-Napoca, pe lângă Horia Nasra, președintele PSD Cluj, au participat Remus Lăpușan, deputatul Cornel Itu, primarul Dejului Costan Morar, primarul Gherlei, dar și alți lideri PSD din județ.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More