Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liga studenților ”Pintea Viteazul” recrutează noi membri

1 119

Începând de luni, 16 octombrie, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” – LSPV începe recrutarea de membri noi în rândul studenților din Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Timp de două săptămâni, tinerii care doresc să se implice și în activități de voluntariat, pe lângă activitatea academică, sunt așteptați să se alăture asociației.

 Dacă determinarea, curajul, creativitatea, pasiunea și dorința de dezvoltare te caracterizează, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” te așteaptă să te înscrii în organizație și să participi alături de ei la activitățile de reprezentare a studenților de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare, dar și la organizarea de proiecte de tineret în diverse domenii. Pe lângă acestea, membrii noi vor beneficia și de acces gratuit la training-uri de formare pe diferite teme. Totodată, aceștia vor primi certificate de voluntariat care vor atesta atât experiența, cât și competențele acumulate de-a lungul activității lor de voluntariat.

Cei care doresc să se înscrie în organizația studențească trebuie să completeze formularul de înscriere pe care îl găsesc la standurile Ligii Studenților din fiecare facultate sau la sediul organizației. Membrii organizației vor fi prezenți de luni până vineri între orele 10:00- 14:00, unde te așteptă să le ceri mai multe detalii și să te informeze cu privire la drepturile tale și beneficiile voluntariatului într-o organizație studențească.

,,Liga Studenților ”Pintea Viteazul” este mediul potrivit în care studenții găsesc oportunități de dezvoltare personală și profesională, prieteni și trăiesc experiențe noi. Din experiența mea de până acum, pot spune că abilitățile și competențele pe care membrii unei organizații studențești le dobândesc în urma activității de voluntariat au venit în completarea a ceea ce le oferă mediul academic, iar asta îi ajuta să se angajeze mult mai ușor. Leadership, Comunicare, Public-Speaking, Fundraising, Management Organizațional sunt doar câteva dintre competențele ce pot să le descopere și să le îmbunătățească în cadrul LSPV, ca și voluntari. Îi așteptăm cu nerăbdare pe studenții Centrului Universitar Nord să se alăture echipei noastre. ” a declarat Alin Lucăcean, Președintele Ligii Studenților ”Pintea Viteazul’’.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dorel spune

    Liga Studentilor „Pintea Viteazul” nu viteazu #redactor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More