Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Limbaj de primar: ”Fu**-vă morții-n gură cu Ghiță și cu Ponta al vostru!” – VIDEO

0 69

marian vanghelie

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost filmat de paparazzi în timp ce înjura ca la ușa cortului și dădea cu pumnii și picioarele în mașina jurnaliștilor care îl urmăreau.

Vanghelie este filmat cum se dă jos din mașină și se îndreaptă spre mașina paparazzi-lor. Crezând că paparazzi au fost puși pe urmele lui de către Sebastian Ghiță (patronul România TV) și de premierul Victor Ponta, Marian Vanghelie face o criză de nervi.

Dialog Marian Vanghelie – paparazzi, conform wowbiz.

Marian Vanghelie: Ce e, mă, de ce ne urmăriți?

Paparazzi: Bună seara. Cine vă urmărește? Nu v-am urmărit.

Marian Vanghelie: De ce ne urmăriți, mă? Băăă îl arestăm pe Ghiță!! Bă, fu**-ți morții mă-tii! Îl arestăm pe Ghiță, mă! Fu**-vă morții-n gură cu GHIȚĂ și cu PONTA al vostru! Băă, știi ce? O s-ți rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ți spun: că am șapte mașini pe voi acum, am trimis! Dacă vă mai prind o dată, vă bag în spital!

Paparazzi: Ne scuzați.

Marian Vanghelie: Băă du-te dracu-n morții mă-tii!

Rivalitatea dintre Marian Vanghelie și Sebastian Ghiță este una veche și cunoscută. Primarul sectorului 5 a avut mereu contre cu Ponta la nivelul conducerii PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More