Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Linie modernă de finisaj inaugurată la SORTILEMN Gherla – FOTO/VIDEO

0 282

linie productie sortilemn gherla-1

Compania Sortilemn din Gherla, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali ai grupului suedez IKEA, a inaugurat azi o nouă linie modernă de finisaj.

Linia de finisaj de ultima generație  face parte din proiectul “Implementarea unei eficiente superioare în finisarea lemnului” din cadrul programului naţional “Inovare în Industria verde din România”.

Acest proiect este susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Granturile Norvegiene 2009-2014  în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

Valoarea proiectului care s-a implementat într-o perioadă de 9 luni s-a ridicat la 545.145 euro, grantul acordat de norvegieni fiind în cuantum de 268.000 de euro.

Compania Sortilemn din Gherla, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali ai grupului suedez IKEA, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 200 mil. lei (45 mil. euro), în creştere cu 29% faţă de anul precedent.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More