Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Dragnea contraatacă. S-a prezentat pe holul Parlamentului cu două valize

0 888

Liviu Dragnea s-a prezentat pe holul Parlamentului, înainte de Cex-ul PSD, cu două valize. Cu un aer zeflemitor a contraatacat, îndreptându-şi toată atenţia asupra Preşedintelui Iohannis.

Apariţie aproape comică a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, înainte de Cex-ul partidului. Acesta s-a prezentat pe holul Parlamentului cu două valize, joc de teatru prin care atacă toate vocile ce au început noi critici o dată cu scandalul, tot de circ, al Teleormanleaks provocat de cei de la RISE Project.

Preşedintele PSD, urmărit de privirile admirative ale acoliţilor, a scos din prima valiza gogoşi, numind cazul „Valizei”, al celor de la RISE, ca fiind minciuni şi gogoşi. A ridicat a doua valiză, sfidând cu ironie ziariştii care îl înconjurau, şi a scos mai multe dosare îndreptate către Preşedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea s-a adresat jurnaliştilor şi le-a atras atenţia asupra acelor dosare, pe care nimeni nu pare a le băga în seama. Intenţia lui Dragnea pare de fapt a fi un nou semnal prin care bate către ideea că doar persoana lui ar fi pe primele pagini ale ziarelor şi posturilor de ştiri, în timp ce alţii scapă basma curată.

De asemenea, preşedintele PSD a luat şi un aer de-a dreptul sarcastic faţă de jurnalişti. La întrebarea pusă de către o ziaristă acesta a apelat-o cu sintagama „Da, doamnă procuror”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More