Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Dragnea, eliberat din închisoare: ”PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi”

0 67

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

Judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au respins contestația făcută de procurorii DNA după ce Judecătoria Sectorului 5 a decis în 27 aprilie că Liviu Dragnea poate fi eliberat condiționat.

”Admite cererea de liberare condiționată formulată de petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu. Dispune liberarea condiţionată a petentului contestator Dragnea Nicolae Liviu, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 71 din 27.05.2019 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 377 din 21.06.2018 pronunţată de I.C.C.J, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 142/27.05.2019 a I.C.C.J – Completul de 5 judecători”, se arată în minuta deciziei de la Tribunalul Giurgiu.

”A fost o perioadă  doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat”, a afirmat Dragnea.

”Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat fostul lider PSD.

El a precizat că va munci la firma fiului său.

În ceea ce priveşte intrarea în politică, a afirmat că va face acest lucru dacă va găsi răspunsuri la două întrebări:”Dacă mai am cu cine şi dacă.mai am pentru cine”, a explicat Liviu Dragnea.

În opinia sa, dosarul său este o ruşine.”Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea. El a precizat că cel mai mult i-au lipsit copiii şi iubita sa, Irina.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More