Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Judecătorii i-au respins cererea de liberare condiţionată ca neîntemeiată

0 82

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de liberare condiţionată ca neîntemeiată. Decizia poate fi contestată. El poate încerca din nou să depună cerere de liberare condiționată pe 27 iunie.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU. Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021. În temeiul art. 275 alin. 2  C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021”, se arată în decizia instanței.

Liviu Dragnea a cerut, marți, să fie eliberat condiționat. Fostul șef al social democraților are undă verde din partea penitenciarului, însă decizia finală aparține judecătorilor. Procurorii nu sunt de acord cu eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea, spunând că nu există dovezi temeinice de îndreptare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More