Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Marian Pop fuge din PSD. Îl acuză pe Gabriel Zetea de conducere dictatorială

0 1.303

Liviu Marian Pop este în plin război cu Gabriel Valer Zetea. Și-a anunțat demisia din PSD și posibila revenire este doar mazilirea lui Zetea de la conducerea PSD Maramureș.

Ieri, 9 noiembrie, Liviu Marian Pop și-a anunțat retragerea din PSD. Motivația sa principală este comportamentul lui Gabriel Valer Zetea. Pe acesta din urmă îl acuză de dictatură și de nerespectarea deciziilor democratice.

Dragi prieteni, stimați colegi, astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat.Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean, precizează Liviu Marian Pop.

Totodată, Marian Pop aruncă toată vina eșecului electoral pe umerii lui Zetea. Nu în ultimul rând senatorul PSD rămâne cu gândul tot în barca social democraților și promite o revenire la roșu doar dacă Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș.

A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară. Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș.

Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș, a mai adăugat senatorul PSD.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More