Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop arată cu degetul către corupția din Germania și Franța

0 472

Nu vezi bârna din ochiul tău, dar vezi paiul din ochiul aproapelui, pare a fi dictonul după care funcționează senatorul PSD Liviu Pop. El arată cu degetul către corupția Germaniei și a Franței.

Senatorul PSD, Liviu Pop, arată cu degetul către evaziunea fiscală din Germania și Franța pentru a ajunge la concluzii precum „Oare de ce Iohannis e chemat din când de Macron și Merkel?”.

Într-o postare pe Facebook domnia sa arată că evaziunea fiscală din Germania este de 125,1 miliarde de euro, iar cea din Franța ajunge la 117,9 miliarde de euro. Spre fericirea noastră, România, notează senatorul, „se află pe la mijlocul clasamentului cu o evaziune de 16,2 miliarde de euro”.

Foto: Captură ecran Facebook

Totodată, domnul Pop nu pare a conștientiza că este un factor de decizie și un reprezentat al poporului român și lansează o întrebare ce poate să creeze tensiuni – „Dacă la noi cei mai mari investitori sunt nemții și francezii, cine face evaziune?”.

Redăm mai jos postarea domnului senator Liviu Marian Pop.

Cei care ne dau nouă lecții despre justiție, finanțe, economie, corupție, sunt campioni la evaziune fiscală. Germania are evaziunea fiscala de 125,1 miliarde de euro, Franța are evaziune fiscală de 117,9 miliarde de euro. România se află pe la mijlocul clasamentului cu o evaziune de 16,2 miliarde de euro. Întrebări: Dacă la noi cei mai mari investitori sunt nemții și francezii, cine face evaziune? Oare de ce Iohannis e chemat din când de Macron și Merkel?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More