Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop. Demisia lui Vâlcov să vină doar dacă fișa medicală nu e falsă

0 903

Valul de nemulțumiri creat de postările lui Darius Vâlcov a dus la o zi explozivă pentru PSD. Liviu Pop, senator de Maramureș, consideră că demisia lui Vâlcov este necesară doar dacă fișa medicală postată de acesta pe Facebook nu este falsă.

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, este în mijlocul unui scandal provocat de anumite postări ale acestuia pe contul său personal de Facebook. Astfel acesta a publicat fișa medicală a unui protestatar #rezist, participant la mitingul din 10 august, dar de asemenea a postat și o fotografie care insinuează apropierea mișcării #rezist și a Președintelui Klaus Iohannis de nazism.

Interpelat de către reporterii Digi24, senatorul PSD Liviu Pop, care are la rândul său antecedente în ceea ce privește atacurile la adresa #rezist și la adresa Președintelui României, atacuri cu aceleași insinuări către apropierea de nazsim, a afirmat că demisia lui Darius Vâlcov se cere doar dacă fișa medicală postată nu este falsă.Reporter: Ar trebui să își dea demisia Darius Vâlcov pentru că a publicat un document medical privat?

”Nu văd motivul demisiei pentru acest lucru. A cerut cineva? Nu știu, să vedem dacă e adevărat acel act, în primul rând, dacă e valabil. Știm că e valabil?” este unul dintre răspunsurile senatorului. Sau, în momentul în care i s-a transmis de către reporteri că Renate Weber i-a cerut demisia lui Vâlcov, Liviu Pop a afirmat că, din nou, demisia vine doar dacă fișa medicală nu este falsă.

Mai jos este o bucată din dialogul dintre reporterii Digi24 și senatorul PSD Liviu Pop:

„Reporter: Renate Weber i-a cerut demisia.

Liviu Pop: Depinde dacă documentul este fals sau nu.

Reporter: Și dacă este real?

Liviu Pop: Dacă documentul este real, da. Dacă nu, nu.”

Mai multe despre cazul Vâlcov puteți citi aici.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More