Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop despre infama scrisoare din interiorul PSD. „Nu cred că domnul Liviu Dragnea trebuie să își dea demisia”

0 1.892

Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat în cadrul unei intervenții la postul DIGI24 că nu va cere niciodată demisia unui coleg PSD în spațiul public. Probleme interne se discută în interiorul forurilor de conducere.

Subiectul infamei scrisori din interiorul PSD prin care mai mulți membrii cu notorietate ai partidului cer demisia lui Liviu Dragnea aprinde noi scântei. Astfel în spațiul public au apărut primele opinii și intervenții pe acest subiect, printre care și cea a senatorul PSD de Maramureș, Liviu Pop.

Interpelat de reporterii postului de televiziune Digi24, Liviu Pop a evitat să ofere un răspuns concret, afirmând doar că ceea ce crede el „nu este important”, el nefiind un membru al CeX ci un simplu membru de partid. De asemenea senatorul PSD a subliniat, ca în nenumărate rânduri de altfel, susținerea pentru Liviu Dragnea. „Nu cred că domnul Liviu Dragnea trebuie să își dea demisia, pentru că nu văd astăzi motive pentru demisia domnului președinte” a afirmat Liviu Pop.

Totuși declarațiile senatorului PSD par a ascunde anumite lucruri pentru că, apropos de aceeași scrisoare și de subiectul demisiei, el a opinat că nu va cere niciodată în mod public demisia unui coleg din PSD. Consideră că aceste lucruri trebuie discutate în forurile interioare ale partidului și nu are de gând să facă greșeala de a vorbi public despre un astfel de subiect.

„Asta trebuie să se discute în partid. Nu sunt adeptul cererii unor persoane în spațiul public. Nu am cerut niciodată și nu o să cer niciodată demisia din funcția de conducere a unui coleg de-al meu din PSD, decât în interiorul forurilor de conducere, după o analiză temeinică. A ieși în spațiul public să ceri demisia unui coleg ministru, sau primar sau președinte de CJ ca membru PSD este o greșeală pe care nu o s-o fac niciodată”, a continuat Liviu Pop.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More