Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop îi ține spatele lui Vâlcov: „…orice protestatar e un firicel de praf…”

0 281

După declarațiile lui Darius Vâlcov despre protestatari și #rezist, declarații în care i-a numit pe aceștia „un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria”, a fost rândul senatorului Liviu Pop să facă declarații. Acesta nu s-a lăsat mai prejos și a afirmat că „orice protestatar e un firicel de praf”.

Interpelat astăzi de către reporterii Digi24, senatorul Marian Liviu Pop s-a arătat a fi același fidel susținător al colegilor săi din PSD, indiferent dacă declarațiile lor politice frizează bunul simț sau respectă minimele norme morale. Și aici intervine episodul Vâlcov, figură publică și politician care, întrebat la o emisiune din grila televiziunii Antena 3 dacă vom fi numiți ca nație extremiști în cazul în care vom avea un comportament politic asemănător Ungariei și Poloniei, a afirmat că „De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”.

Astfel, întrebat ce părere are despre declarațiile lui Darius Vâlcov, senatorul PSD Liviu Pop a venit și el cu declarații trase la indigo, dar și cu aceeași ridicare în slăvi a situației actuale a țării. Economia bubuie, PIB-ul se îngrașă și „orice protestatar e un fir de praf”… în drumul României.

„Nu e vorba de social-democrați, e vorba de România. România are un PIB de peste 200 miliarde de euro, putem deveni al 8-lea PIB din Europa. În drumul României, orice protestatar e un firicel de praf, până în 2020, România va arăta mult mai bine. Dacă românii în 2020 vor considera că PSD nu a guvernat bine și vor vota PNL, cu siguranță cei care vor ajunge în 2020 la guvernare vor lua România de mult mai sus, adică de la un PIB de aproape 200 miliarde. Nu a fost un partid politic care a protestat. Dacă era un miting autorizat, niciodată nu am critica, și nici Opoziția nu a criticat Puterea atunci când s-a făcut un miting autorizat. Când nu ai un protest autorizat nu putem să comentăm” a afirmat acesta în fața reporterilor Digi24.

Ei, știți dumneavoastră, democrația „este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More