Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop lovește din nou. „Eu mă aștept să-și dea domnul Iohannis demisia”

2 1.589

Liviu Pop reacționează la refuzul Președintelui de a-i numi pe Lia Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici.

Senatorul PSD Liviu Pop își arată din nou colții către instituția Președintelui. Nemulțumit că Iohannis nu vrea să-i numească miniștrii pe Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici acuză că acest gest al președintelui blochează „bunul mers al acestei țări”.

Astfel într-o intervenție telefonică la postul de știri Digi24 senatorul a afirmat: „Președintele statului trebuia să ne spună astăzi de ce nu este de acord cu cele două persoane să facă parte din Guvern. Nu peste o săptămână, nu peste două. Prima dată trebuia să spună motivele și după aceea să spună decizia pe care a luat-o. Faptul că se mai amână încă o săptămână înseamnă că, unu, sau nu are motive temeinice și așteaptă aceste motive să apară sau, doi, chiar este într-o campanie electorală în care face tot ce-i stă în putință pentru a bloca activitatea Guvernului”.

Totuși Liviu Pop a evitat să răspundă la o întrebare a reporterilor și anume dacă PSD ar trebui să vină cu alte două nume pentru funcțiile de ministru. El s-a învârtit în jurul întrebării și în mod subtil laudă multifuncționalitatea Liei Olguța Vasilescu. „Așteptăm motivarea președintelui. Și eu sunt curios ca o chestiune personală de ce doamna Olguța Vasilescu a fost bună ca ministru al Muncii și nu este bună la alt minister”, a declarat senatorul.

Nu în ultimul rând Liviu Pop a ținut să sublinieze marele dezastru pe care le provoacă deciziile Președintelui Iohannis căci din punctul său de vedere modul în care acesta acționează duce la blocarea reformelor și indirect la stoparea bunului mers al țării.

Orice blocare a Guvernului înseamnă, de fapt, o blocare a reformelor din România și, până la urmă, a bunului mers al acestei țări”, a susținut Liviu Pop și de asemenea a cerut din nou demisia președintelui. „Eu mă aștept să-și dea domnul Iohannis demisia și să lase țara aceasta să-și aleagă un nou președinte”, a încheiat senatorul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Domnule senator dumneata uiti un lucru ,nu Presedintele nu a demisonat-o ci voi si in mod normal presedintele a gandit ca daca nu este buna la un minister nu este buna la altul Atunci de ce a-ti dat-o afara dintro functie sa o puneti in alta ? Puteti sa explicati daca doamna OV este sau nu buna !

  2. Dan Dumitru spune

    E bună… Poate nu chiar la politichie, dar e bună !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More