Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop, noile taxe sunt „menite doar să readucă echitatea și normalitatea pe piețe”

0 1.629

Senatorul PSD, Marian Liviu Pop, explică faptul că noile măsuri anunțate de ministrul Finanțelor, sunt menite să regleze piața și că românii nu vor scoate mai mulți bani din buzunar.

Într-o postare pe Facebook, senatorul PSD de Maramureș, Liviu Marian Pop, explică faptul că toate măsurile de taxare anunțate de ministrul Finanțelor, dl. Teodorovici, nu o să ducă la creșteri de prețuri care să afecteze veniturile românilor. Din contră aceste măsuri care vizează băncile, operatorii de carburant și energie, dar și operatorii de telecomunicații, au menirea „să readucă echitatea și normalitatea pe piețe”.

Din punctul să de vedere aceste taxe sunt benefice pentru români căci „taie din profitul băncilor, limitează prețul la gaze și energie electrică și aduce reglementări favorabile statului român”. De asemenea, senatorul atacă și el lumea corporațiilor afirmând că „în goana după profituri cât mai mari, corporațiile, prin diferite metode sau mecanisme, băgau adânc mâna în buzunarele oamenilor simpli!”

Reamintim că măsurile fiscale anunțate de ministrul Finanțelor au dus acum câteva zile la scăderi și pierderi uriașe pe Bursa de Valori București și de asemenea afirmațiile acestuia au lovit și Pilonul II de Pensii. Mai multe puteți citi aici și aici.

Foto: Captură Facebook

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More