Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Liviu Pop, reacție împotriva Ecaterinei Andronescu. „Discutăm despre o guvernare foarte bună”

1 1.266

Liviu Marian Pop, senator PSD de Maramureș, vine cu prima reacție împotriva declarațiilor Ecaterinei Andronescu. Ea cere printr-o scrisoare deschisă retragerea lui Liviu Dragnea de la vârful PSD.

Ecaterina Andronescu, senator PSD de București, prin intermediul unei scrisori deschise, cere, în urma recentelor evenimente social-politice, retragerea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD și înlocuirea actualului guvern cu unul profesionist și responsabil.Nu cred că trebuie să îi răspund ceva doamnei senator Andronescu.

Reacțiile nu au întârzait să apară, prima voce care s-a ridicat împotriva afirmațiilor acesteia fiind Liviu Marian Pop, senator PSD de Maramureș. Acesta, într-o intervenție la postul de televiziune DIGI24, s-a declarat surprins de scrisoarea deschisă a doamnei Ecaterina Andronescu și spune că vornim despre „o guvernare foarte bună” și că se scoate din ecuație un prim-ministru sau componența unui cabinet guvernamental, căci românii au votat un program de guvernare.

„Sunt surprins de reacția doamnei prin această scrisoare. Mai ales că discutăm despre o guvernare foarte bună pe un program pe care am obținut voturile atât eu ca senator de Maramureș, cât și doamna ca senator de București. Românii nu au votat un prim-ministru, nu au votat o componență a cabinetului PSD, au votat un program de guvernare. Drept dovadă, azi România are cea mai mare creștere economică din trimestrul 2, comparativ cu trimestrul 1 la nivelul UE.” a declarat Liviu Marian Pop.

De asemenea senatorul PSD de Maramureș apără actualul guvern și acuză afirmațiile Ecaterinei Andronescu, deoarece aceste trebuie interne ale PSD trebuie discutate în cadrul partidului și nu în public.

„Iar celelalte ,,sfaturi” pe care doamna le dă în scrisoare cred că trebuie discutate în interiorul structurii de partid. Cu siguranță în maxim două săptămâni vom avea întâlnire cu toate grupurile parlamentare, și de la Senat și de la Camere, ale PSD și acolo trebuie discutate chestiuni de partid. Exprimarea în spațiul public ale unor chestiuni de bucătărie de partid cred că e o greșeala din punct de vedere politic. Eu i-aș fi răspuns simplu, spunând la primul punct – că avem nevoie de un alt guvern -, nu sunt de acord cu dânsa. Pentru că nu guvernează ministrul de capul lui, pe persoană fizică, fiecare ministru a guvernat pe un program de guvernare, pe lucruri clare, termene clare. Nu a fost vreun ministru pe persoană fizică în coaliția PSD-ALDE.” a continuat Liviu Pop.

Nu în ultimul rând acesta ironizează referirile Ecaterinei Andronescu la recentele confruntări de stradă din data de 10 august, confruntări despre care el și-a exprimat clar opinia, fiind un opozant al celor care au ieșit în stradă pentru a-și striga păsurile.

„Nu știu la ce se referă, nu vad nicio legătură cu ce înseamnă ,,zile fierbinți”. E fierbinte, e cald, e august, zile de concedii… S-a văzut și prezența la miting foarte puțin. Din acel milion promis au fost vreo două mii de cetățeni din diaspora, restul au fost acasă. Nu pot să fiu de acord cu doamna senator. Acest guvern ne reprezintă pe fiecare dintre noi și toate măsurile bune luate de Guvern sunt bune și pentru români si pentru cei din PSD.” mai spune Liviu Marian Pop

Concluzia senatorului de Maramureș este una tăioasă, el a conchis cu următoarea afirmație: „La cât cunosc pe cei din PSD, efectul scrisorii doamnei Andronescu este aproape zero.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. nicolae spune

  Lista candidaților de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 cărora li s-au atribuit mandate este următoarea:
  CAMERA DEPUTAȚILOR:
  Viorica Cherecheș – PNL

  Gheorghe Șimon – PSD

  Marius Sorin Ovidiu Bota – PSD

  Călin Vasile Andrei Matei – PSD

  Adrian Mihăiță Todoran – PMP

  Norbert Apjok – UDMR

  Vlad Emanuel Duruș – USR

  SENAT:
  Sorina Pintea – PSD

  Severica Rodica Covaciu – PMP

  Ioan-Iustin Talpoș – PMP

  ActualMM
  Deci unde ai fost votat tu? Excrocule! Ai aparut pe schema pt ca s-a retras Sorina. Tu erai sub linie fraiere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More