Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Localitatea Mica va avea capelă nouă – FOTO

0 799

În câteva zile vor demara lucrările de construire a unei capele în localitatea clujeană Mica, anunță autoritățile locale prin intermediul unui comunicat de presă.

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, alături de viceprimarul comunei Mica și consilierii locali Ioan Păunescu și Gheorghe  Mazăre, împreună cu preotul paroh din localitatea Mica, Gheorghe Ciui și reprezentanți din partea societății care va executa lucrările, au participat în data de 20 iulie la predarea amplasamentului pentru construirea capelei în localitatea Mica, urmând ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp posibil.

”Preconizăm ca lucrările vor fi  finalizate până la sfârșitul lunii Noiembrie a acestui an”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.

Comuna Mica intenționează să construiască  capele și în localitățile  Sînmărghita, Mănăstirea și Nireș, însă acest lucru depinde și de situatia juridică a terenurilor.

”Odată cu clarificarea juridică și intrarea terenurilor în patrimoniul comunei vom iniția proiecte pentru construirea de noi capele în localitățile amintite anterior”, mai spune primarul comunei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More