Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Locomotiva trenului Satu Mare – București Nord a luat foc de două ori, în mers

0 72

incendiu locomotiva

Clipe de groază trăite miercuri de călătorii trenului InterRegio Satu Mare – București Nord. Locomotiva trenului a luat foc de două ori în mers, pe raza județului Sălaj.

Trenul a pornit fără probleme din gara Jibou, însă, după doar câteva sute de metri, din locomotivă a început să iasă fum negru. Mecanicii au oprit imediat garnitura și au reușit să stingă incendiul cu extinctoarele din dotare.

Însă, la câteva minute distanță incendiul a reizbucnit, tot la locomotivă, de această dată fiind solicitat sprijinul pompierilor militari.

”În data de 30.07.2014, la ora 20.50, Secția de pompieri Jibou din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, a fost solicitată să intervină, la un incendiu izbucnit la locomotiva trenului InterRegio Satu Mare –Bucureşti, în apropierea haltei Cuciulat.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric al motorului doi al locomotivei arzând cabluri electrice şi mase plastice pe circa 2 metri pătraţi”, se arată în comunicatul ISU Sălaj.

Este pentru a treia oară în ultima perioadă când locomotiva trenului Satu Mare – București Nord are probleme de acest gen.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More