Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Locomotiva unui tren a luat foc în Ileanda, după un scurtcircuit la unul dintre motoare

0 394

locomotiva-incendiu

Un incendiu s-a declanșat, marți seara, la locomotiva unui tren de persoane care se afla pe calea ferată, la ieșirea din localitatea Ileanda. 

Pompierii care au ajuns la fața locului au evacuat pasagerii din primele vagoane de lângă locomotivă. Este vorba despre trenul Inter Regio Satu-Mare – București.

‘Este vorba despre un incendiu la locomotiva trenului InterRegio Satu Mare-Bucureşti, aflată pe calea ferată la ieşirea din Ileanda spre Gâlgău. Ajunşi la faţa locului, pompierii au evacuat călătorii din primele vagoane de după locomotivă. Incendiul a fost declanşat, se pare, de un scurtcircuit electric la unul dintre motoare. A ars podul locomotivei, incendiul fiind lichidat de pompieri’, a precizat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, citat de Agerpres.

Garnitura de tren a plecat din Baia Mare puţin după ora 18.30, dar în Ileanda angajaţii CFR au constatat faptul că locomotiva a fost cuprinsă de flăcări. Călătorii au fost coborâți toți din vagoane și nimeni nu a fost rănit. Aceștia vor ajunge cu mare întârziere la destinație, garnitura de tren trebuind să fie preluată de o altă locomotivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More