Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Locomotiva unui tren de călători a luat foc la Leordina. 50 de persoane au fost evacuate

0 133

Un incendiu a izbucnit miercuri seara, în jurul orei 20, la locomotiva unui tren de călători pe raza localității maramureșene Leordina.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, imediat la locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus cu trei autospeciale de intervenție, un echipaj de prim ajutor al S.M.U.R.D. Vișeu și pompierii voluntari din Leordina și Ruscova.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 50 de minute și cel mai probabil a pornit de la un scurtcircuit electric la un aparat de comutare defect, se precizează într-un comunicat al ISU Maramureș.

Flăcările au distrus blocul electric al aparatelor de la postul 1 al locomotivei. Din motive de siguranță, 50 de călători au fost evacuați din tren.

Datorită intervenției prompte a pompierilor au fost salvate garnitura de tren și restul locomotivei. Pagubele provocate de incendiu sunt de aproximativ 5000 lei.

Circulația feroviară în zonă a fost întreruptă până la finalizarea intervenției pompierilor la fața locului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More