Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, Parcare supraterană pe două nivele, dar și bursele elevilor dejeni, pe agenda ședinței Consiliului Local Dej

0 1.005

Consilierii locali dejeni sunt convocați marți la cea mai importantă ședință a anului, cea în care este supus dezbaterii și votării Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Municipiului Dej și bugetele instituțiilor finanțate integral din venituri proprii și subvenții pe anul 2021.

Pe lângă proiectul de hotărâre privind bugetul local, care este primul pe ordinea de zi a ședinței de marți, 30 aprilie, consilierii locali vor mai dezbate și alte proiecte foarte importante pentru comunitatea locală.

Printre acestea se află cel privind construirea de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, pe strada Fericirii din oraș, dar și construcția unei parcări supraterane în locul fostei centrale termice de pe strada Ecaterina Teodoroiu.

Tot la această ședință se vor supune votării proiecte referitoare la cuantumul și numărul de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Dej, în anul școlar 2020-2021.

Lucrările ședinței se vor desfășura pe platforma on-line de videoconferință , cu următoarea

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli  pe anul 2021 al Municipiului Dej și bugetele instituțiilor finanțate integral din venituri proprii și subvenții pe anul 2021.

 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului Municipiului Dej în anul 2021.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea excedentului bugetar al Municipiului Dej-Activitate economică.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției: ”Proiectare și execuție lucrări tehnico-edilitare și sistematizare verticală necesare obiectivului de investiții ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Cluj, Municipiul Dej, Strada Fericirii, Nr. 1”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici și finanțarea multianuală pentru obiectivul de investiții: “Parcare supraterană pe două nivele clădire CT 8, Strada Ecaterina Teodoroiu,  Bl. R 4”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțăriii multianuale pentru obiectivul de investiții: ”Străzi și rețele de utilități Parc Industrial (Străzile Leon Birbaum și Henri Coandă).

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și a numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Dej, în anul școlar 2020-2021.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Art. 8 și pct.1.5 al Cap.1 din Anexa Nr.  1 la Hotărârea Consiliului Local Nr. 132/2017 privind aprobarea Regulamentului – cadru, Caietul de sarcini, modelul de contract de închiriere, modelul de contract de utilizare temporară și a listelor de tarife, în vederea închirierii și utilizării temporare a spațiilor și terenurilor de sport din unitățile de învățământ preuniversitar aflate pe raza Municipiului Dej.

9. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Centrul ”Agro Transilvania” Cluj S.A, în vederea exercitării dreptului de acționar.

10. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății ”Tetarom” S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar.

    11. Proiect de hotărâre privind unele măsuri referitoare la organizarea și funcționarea aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dej.

    12. Proiect de hotărâre privind  acordarea mandatului special  în Adunarea Generală  Ordinară a Acționarilor Societății  Transurb  S.A. Dej din data de 21 aprilie 2021.

13. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More