Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Locuitorii străzii Triaj din Dej, așteaptă de peste 25 de ani reabilitarea și întreținerea străzii – FOTO

0 45

solicitare reabilitare strada Triaj Dej (1)

Sătui să tot aștepte ca utilajele de asfaltare să apară și pe strada lor, un grup de locuitori ai străzii Triaj din Dej au trimis o solicitare în acest sens către Primăria Dej, solicitare care nu a primit însă răspuns.

Aproape 50 de persoane au semnat solicitarea depusă la secretariatul Primăriei Dej, act prin care dejenii cer reabilitarea unei străzi din municipiu, stradă care nu a beneficiat de lucrări de întreținere și reabilitare de peste 25 de ani, după cum susțin reclamanții.

”Vă rog să dispuneți intervenția de remediere a străzii Triaj, deoarece această stradă este într-o stare impracticabilă atât pietonal cât și auto. La nivelul acestei străzi nu au existat lucrări de reparație și întreținere în ultimii 25 de ani”, se arată în solicitarea transmisă primăriei.

Deși solicitarea a fost depusă la primăria Dej la începutul lunii iunie, inițiatorul și semnatarul acesteia spune că până acum nu a primit niciun răspuns din partea administrației locale dejene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More