Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Locuri de muncă pentru dejence în Spania

2 64

locuri de munca muncitori agricultura

Vineri va avea loc la sediul Primăriei Dej o selecție de personal pentru posturi de culegători de căpșuni în Spania. Locurile de muncă sunt disponibile pentru femei cu vârsta maximă de 45 de ani.

Selecția de personal va avea loc vineri, 10 ianuarie, de la ora 10:00. Conform anunțului, pentru posturile de culegători de căpșuni în Spania pot aplica doar femei cu vârsta maximă de 45 de ani din Dej sau împrejurimi.

Selecția va fi realizată de reprezentanți ai firmei angajatoare, MONGUER, CUNA DEL PLATERO Sociedad Cooperativa Andaluza din Spania.

Persoanele selectate vor încheia un contract pe o perioadă de maxim 3 luni, cu posibilitate de prelungire, vor avea un program de muncă de 6,5 ore zilnic și un salariu de 37 euro/zi, orele suplimentare fiind plătite cu 7 euro. Transportul în Spania și cazarea sunt gratuite, iar pe perioada contractuală angajatorul va asigura plata taxelor, conform legislației spaniole, se arată în comunicatul Primăriei Dej.

Plecarea în Spania, a persoanelor selectate, se va face în perioada 15 ianuarie- 28 februarie 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More