Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Lorand Soares Szasz a predat la Dej un curs despre formarea personală și profesională – FOTO/VIDEO

0 99

seminar Lorand Soares Szasz la Dej (1)

În fața unei audiențe foarte numeroase, alcătuită în mare parte din elevi de liceu în căutare de sfaturi pentru formarea profesională și personală, Lorand Soares Szasz a susținut luni la Dej un curs referitor la descoperirea vocației profesionale.

Elevi de liceu, profesori, reprezentanți ai partidelor politice locale sau județene, reprezentanți ai autorităților locale dar și simpli curioși, toți au asistat cu atenție la seminarul interactiv susținut de cel mai bun speaker din România. La seminarul de la Dej au participat și consilierii județeni Marius Mînzat și Mihai Seplecan și deputatul Elena Uioreanu.

Lorand, așa cum îi place să i se spună, le-a vorbit celor prezenți despre cum să comunice eficient, cum să-și antreneze mintea zilnic pentru a-și atinge țelurile propuse, despre cum să-și canalizeze eforturile în găsirea vocației profesionale, sau despre cum să acționeze în raport cu cei din jur, cu șefi, parteneri de afaceri sau simpli necunoscuți.

Venit la Dej la invitația viceprimarului Aurelian Mureșan, Lorand Soares Szasz, a ținut să vorbească și despre viața sa personală, despre cum a evoluat în carieră de la un simplu imigrant în Portugalia (unde a avut peste zece locuri de muncă în diverse domenii), până când a ajuns omul de afaceri de succes din prezent.

Proprietarul uneia dintre cele mai cunoscute firme de coaching din țară, Lorand se prezintă a fi un om simplu, care în doar câțiva ani de zile a ajuns de la grădinarul și muncitorul necalificat din Portugalia, la businessman-ul de succes din România.

La finalul evenimentului de la Dej, unul foarte apreciat de public, Lorand Soares Szasz a dat și un interviu pentru Someșeanul.ro.


seminar Lorand Soares Szasz la Dej by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More