Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Loreen nu a fost lăsată să vorbească despre onorariul primit pentru concertul de la Cluj – VIDEO

0 73

loreen zilele clujului

Câștigătoarea de anul trecut a concursului Eurovision va susține în această seară un concert spectaculos în cadrul Zilelor Clujului. Pentru prestația ei din Piața Unirii, organizatorii vor plăti 37.000 de euro.

Întrebată la conferința de presă dinaintea concertului în legătură cu onorariul primit de la organizatori, Loreen nu a fost lăsată să vorbească de către una dintre reprezentantele firmei de impresariat.

Asta, probabil și pentru că, din totalul de 37.000 de euro plătit pentru cele 50 de minute de concert, la Loreen vor ajunge doar 15.000 de euro, după cum afirmă unele surse. Restul vor ajunge se pare la Asociația Live Music, cea care a încheiat contractul direct cu artista.

Loreen a făcut sâmbătă după-amiază o ultimă repetiție pe scena din Piața Unirii, probă de sunet cu public.

Pentru concertul din această seară, Loreen a pregătit toate melodiile din albumul “We got the power”, care conține 12 piese. Concertul va dura 50 de minute și în deschiderea lui vor cânta Les Elephants Bizzares şi Grimus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More