Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lorelai, tânăra fără mâini care cântă și pictează cu picioarele, a câștigat trofeul Românii au Talent – VIDEO

0 143

Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni, a câştigat finala emisiunii-concurs ”Românii au talent”, care s-a desfăşurat vineri seară, şi un premiu de 120.000 de euro.

Îmbrăţişată de ocupanţii locului al doilea – grupul OK World Wide, Lorelai Moşneguţu a fost felicitată şi de Mihaela Rădulescu, membră a juriului.

Pe locul al treilea în finala show-ului difuzat de Pro TV s-a clasat, în urma votului publicului, Fang Shuang.

Lorelai Moşneguţu a fost abandonată la naştere, iar la vârsta de 2 luni a fost luată în plasament, apoi adoptată de Veronica Pârvulescu, asistent maternal. A început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoala Populară de Arte. Într-un an a obţinut 37 trofee şi 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci şi pentru teatru şi creaţii literare. Cursurile de orgă le-a început în urmă cu trei ani, iar la şcoală este olimpică la Biologie şi Geografie.

La cea de a patra ediţie „Românii au talent“, Lorelai Moşneguţu a cântat la orgă folosindu-şi degetele de la picioare, dar şi cu vocea, melodia ”A million stars“ a Luminiţei Anghel. Adolescenta fără mâini a cucerit juriul şi publicului din primele clipe, ea fiind aplaudată şi încurajată de la început până la final.

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile”, a declarat Mihaela Radulescu, juratul care a apăsat „golden buzz”-ul şi a trimis-o pe Lorelai direct în finală.

În finală, ea a pictat folosindu-şi degetele de la picioare în timp ce a interpretat melodia ”Rise Like a Phoenix” care i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului.

În finala de vineri, Eduard Antal a câştigat premiului de originalitate şi un cec de 10.000 de euro.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Romanii au talent” s-a încheiat cu o ediţie în care au fost prezentate momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox şi chinese pool. Un moment special a fost prezentat de coregraful Gigi Căciuleanu.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More