Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Loteria bonurilor fiscale: Valoarea bonurilor câștigătoare pentru luna octombrie

0 174

Duminică a avut loc o nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Bonurile fiscale emise în data de 27 octombrie, în valoare de 654 de lei, sunt câștigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale.

Loteria a fost organizată pentru bonurile emise emise între 1 și 31 octombrie 2017.

Selecția câștigătorilor este realizată în două etape. Duminică, 19 noiembrie 2017, a fost organizată prima etapă: extragerea bilelor care au determinat ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More