Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Loteria bonurilor, un mare fâs? Peste 4.000 de câștigători s-au anunțat în două zile

0 50

bonuri_fiscale_loterie

Ceea ce se spera a fi o șansă de mare îmbogățire pentru unii s-a transformat, parcă peste noapte, într-o imensă dezamăgire. Marele premiu de 1 milion de lei pus la bătaie la Loteria bonurilor fiscale în 13 aprilie, va fi împărțit la peste 4.000 de câștigători.

Potrivit unui comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, un număr de 4.245 de persoane au depus cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale, în 14 aprilie și 15 aprilie, la sediile teritoriale ale administrației fiscale.

Situația pe regiuni este următoarea:

DGRFP Iași — 709 persoane

DGRFP Brașov — 651 persoane

DGRFP Galați — 568 persoane

DGRFP București — 548 persoane

DGRFP Ploiești — 496 persoane

DGRFP Cluj — 490 persoane

DGRFP Timișoara — 413 persoane

DGRFP Craiova — 370 persoane.

Numărul persoanelor câștigătoare ar putea crește considerabil în perioada următoare, având în vedere că au trecut doar două zile de la extragerea numerelor câștigătoare, iar perioada de înscriere a bonurilor valide este de 30 de zile.

Dar, dacă unii credeau că se vor îmbogăți de pe urma acestei loterii, acum sunt dezamăgiți. Asta pentru că premiul se împarte la toți câștigătorii, Având în vedere că sunt peste 4.200 de câștigători, fiecare va primi puțin peste 230 de lei. Iar dacă numărul câștigătorilor crește, suma primită va fi diminuată.

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente și nerezidente în România, deținătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României. La extragerile lunare participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii.

Extragerea se realizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară. La extragerile ocazionale participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finanțelor Publice. Extragerea se realizează după minimum 15 zile de la sfârșitul intervalului calendaristic pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale.

Prima extragere a avut loc în data de 13 aprilie, iar bonurile câștigătoare sunt cele emise în data de 7 februarie, cu valoarea cuprinsă între 6 lei și 6,99 lei. Posesorii acestor bonuri au la dispoziție 30 de zile pentru a le depune la ANAF in vederea participării la împărțirea premiului de un milion de lei aferent extragerii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More