Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Loteria Italiană „Win For Life” este foarte la modă în România în acest an

0 790

Loteria Italiană „Win For Life” este printre cele mai populare loterii internaționale și în acest an, potrivit datelor furnizate de operatorii de jocuri de noroc licențiați de ONJN. Cei mai mulți jucători plasează bilete online, pentru a nu plăti taxa suplimentară de 5%.

În plus, pe internet se pot afla imediat rezultate Win for Life. Cine nu reușește să urmărească în direct extragerile care au loc din oră în oră, de la 8 dimineața la 11 noaptea, are la dispoziție atât secțiunea specială de rezultate, cât și funcția de verificare bilet.

„Win for Life” mai este cunoscută și sub numele de „Win for Live Clasico”, iar motivul pentru care este atât de populară este ușor de depistat: sunt extrase 10 numere din 20, așadar pentru fiecare număr există o probabilitate de 50% de a fi extras. Mai mult decât atât, pe biletele plasate la agențiile legale din România se pot pune 16 numere. Cu alte cuvinte, numai 4 numere din cele 20 aflate în urna virtuală nu pot fi cuprinse în pariu. Acest lucru echivalează cu o probabilitate foarte mică de a pierde miza.

Cel mai mic sistem care poate fi jucat este 1/16 (cotă 1.25 la una dintre agențiile de top), iar cel mai mare este 8/16 (cotă 7.87, sunt 12.870 de combinații posibile). Cota pentru sistemul 4/16 este de 2.42. Câștigul unui bilet online de loto se calculează înmulțind cota cu miza. Nu ești obligat să pui 16 meciuri pe bilet. De exemplu, poți opta și pentru bilete cu sistem 2/4, 6/10 sau 3/3 (cotă 9.00)

Strategii care pot fi utilizate la „Win for Life”

Cele mai folosite strategii la loteriile internaționale sunt sugerate de funcțiile prezente pe majoritatea platformelor. Astfel, cu o singură bifă, sunt trecute automat pe bilete:

  • cele mai rare 5 numere
  • cele mai frecvente 5 numere
  • perechea cea mai frecventă
  • trio frecvent
  • pereche frecventă consecutivă
  • trio frecvent consecutive

Prima opțiune corespunde „strategiei numerelor reci”, prin care jucătorul mizează pe numerele care au ieșit cel mai rar în ultimele zile. La polul opus se află „strategia numerelor calde”, care se bazează pe numerele care au fost extrase cel mai des.

De asemenea, la Italia Win for Life 10/20 se folosesc și strategii întâlnire în pariuri sportive. Având în vedere șansele mari ca unul dintre cele 16 numere de pe bilet să iasă, foarte populară este „Easy Money”, prin care se plasează o miză mare (uneori întregul buget) pe un eveniment cu probabilitate mare de reușită (pe cotă mică).

Un alt sistem la care jucătorii recurg des este strategia Martingale, care presupune dublarea mizei după fiecare bilet necâștigător, pe cote de minim 2.00. Ideal este ca pe bilet să fie cota medie 3.00, pentru ca profitul să fie decent în momentul în care se obține câștig. Această strategie merită încercată doar dacă ai un buget care să susțină o serie mai lungă de bilete pierzătoare.

Același principiu este urmat și de strategia Fibonacci. Miza biletului (care trebuie să aibă cota minimă 3.00) nu mai este dublul mizei biletului precedent, ci suma precedentelor două mize necâștigătoare. Dacă miza inițială este de 1 RON, seria următoarelor mize este asociată cu „șirul lui Fibonacci” (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 ș.a.m.d.).

Sunt utilizate și strategii bazate pe o distribuire echilibrată a categoriilor de numere. De exemplu, dacă pui 10 numere pe bilet, este recomandat ca cinci dintre ele să fie între 1 și 10, iar celelalte cinci între 11 și 20. De asemenea, cinci numere pot fi pare, iar celelalte cinci pot fi impare. Sau, ca să îmbini două strategii, poți plasa pe același bilet și cele mai frecvente cinci numere, și cele mai rare cinci numere.

Poți încerca orice variantă sau combinație dorești. Totul este să te distrezi (și) atunci când joci la loto.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More