Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lovire sau alte violențe, amenințare, dar și furt. Infracțiuni identificate în urma unor acțiuni în Sălaj

0 167

Polițiștii sălăjeni realizează mai multe cercetări în diverse dosare penale ce vizează infracțiunile de lovire sau alte violențe, amenințare, dar și furt.

Astfel, transmit cei de la IPJ Sălaj, trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, din comuna Sâg, bănuite de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe au fost identificate de poliţişti. Fapta a fost comisă la data de 10 mai, iar victima a fost un adolescent din localitate.

De asemenea, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de ameninţate, faptă comisă la data de 9 martie, victimă fiind un bărbat de 62 de ani.

 Alt tânăr, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt a fost identificat de poliţişti. Acesta a furat în noaptea de 4 spre 5 mai, de pe terenurile unor localnici, din comuna Pericei, şase generatoare, şase acumulatoare şi patru panouri solare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii au mai identificat autorul într-o altă cauză de furt, faptă comisă în perioada 10-15 februarie 2017, în comuna Pericei.

În toate cauzele instrumentate, poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, iar la finalizarea cercetărilor, dosarele penale vor fi înaintate unităţilor de parchet competente, cu propuneri legale. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More