Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

I-a luat mașina foc pe drumul de întoarcere de la mănăstirea Nicula – FOTO/VIDEO

0 80

Un bărbat care se întorcea miercuri la amiază de la Mănăstirea Nicula, a scăpat ca prin urechile acului fără să fie grav rănit, după ce i-a luat mașina foc.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Brașov, circula dinspre Nicula spre Gherla în momentul în care a observat că iese fum de sub capota autoturismului pe care îl conducea.

Brașoveanul se afla singur în mașină iar în momentul în care a văzut că ies și flăcări de sub capotă a oprit imediat autoturismul. În acea clipă întreaga mașină i-a fost cuprinsă de flăcări, într-o fracțiune de secundă bărbatul reușind să scape după ce a ieșit pe geamul portierei.

N-a mai reușit să se apropie de mașină pentru a încerca să stingă incendiul, astfel că în sprijin au fost chemați pompierii. Aceștia au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor, însă mașina s-a făcut scrum în totalitate până la intervenția salvatorilor.

Din fericire, bărbatul a scăpat cu doar câteva răni minore, provocate de arsuri, însă nu a fost nevoie de transportul acestuia la spital.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More