Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Luceafărul Dej a câștigat în instanță 2,6 milioane de lei din transferul lui Cipri Deac la Schalke

0 45

Ciprian Deac foto digisport

Clubul sportiv ”Luceafărul Dej” a câștigat la Tribunalul Comercial Cluj procesul cu Fotbal Club CFR 1907 Cluj, prin care solicita suma de 2,63 milioane de lei ca drepturi din transferul lui Ciprian Deac de la CFR la Schalke 04.

Potrivit contractului de cesiune a dreptului asupra fotbalistului dejean, contract semnat în 2006, clubului Luceafărul 2000 Dej îi revine un procent de 25% din indemnizația de transfer în țară sau în străinătate pentru jucătorul Deac Ciprian”.

Odată cu transferul lui Deac de la CFR Cluj la Schalke 04, în Germania, transfer care s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, CFR Cluj a fost nevoită să plătească din total suma de 125.000 de euro cluburilor care au format jucătorul, printre care și Luceafărul Dej. Însă clubul din Gruia nu a plătit către clubul dejean și procentul de 25% din îndemnizația de transfer, așa cum prevedea contractul de cesiune, motiv pentru care Luceafărul a intentat proces.

contract cesiune ciprian deac luceafarul dej cfr cluj

Potrivit clujust.ro, Tribunalul Comercial a admis cererea clubului din Dej și a obligat CFR 1907 să achite 2,63 milioane lei plus dobândă legală până la data efectuării plății. Sentința poate fi atacată cu apel de către clubul din Gruia.

 

Vedeți aici toată istoria procesului dintre cele două cluburi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More