Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lucian Mîndruță și bicicliștii din campania ”Ciuc Radler România activă” au făcut azi un popas la Dej – VIDEO

0 58

someseanul-Lucian Mindruta si Ciuc Radler Romania Activa la Dej (1)

Turul ciclist din cadrul campaniei ”Ciuc Radler România Activă” a avut azi un scurt popas și la Dej. Alături de jurnalistul Lucian Mîndruță, cicliștii s-au odihnit, au luat masa și și-au tras sufletul pentru câteva zeci de minute, pentru a-și continua apoi traseul spre Cluj.

Cicliștii, alături de Lucian Mîndruță, un puternic susținător al sportului pe două roți, au avut ocazia să se întâlnească la Dej cu susținători de toate vârstele, unii dintre ei alăturându-se grupului de bicicliști pe distanța de traseu până la Cluj-Napoca.

Campania, inițiată de Ciuc Radler, are ca scop trasarea celui mai mare desen pe GPS din România, prin crearea imaginii unei lămâi, dar și impulsionarea românilor de a practica tot mai mult plimbările cu bicicleta, dar și sportul și mișcarea în general.

La Dej, grupul de cicliști a fost întâmpinat și de viceprimarul Aurelian Mureșan, care i-a felicitat pe participanți și le-a urat succes în demersul lor de a încuraja lumea să facă sport și să aleagă mersul pe bicicletă pentru petrecerea timpului în aer liber.

”Noi suntem România Activă. Ăsta este mesajul pe care vrem să-l transmitem. Ce înseamnă România Activă? Presupune încercarea de a promova sportul și a promova ciclismul printr-un mare tur prin țară, care la final va lua forma unei lămâi. În momentul în care vom vedea GPS-ul și traseul pe care am fost, va fi forma unei lămâi.

Astăzi nu s-a alăturat și domnul Lucian Mîndruță, care va pedala cu noi până la Cluj. O mare surpriză pentru noi a fost și faptul că domnul primar și domnul viceprimar au venit și ne-au încurajat. Pentru noi a fost o surpriză foarte frumoasă, deoarece aceste momente ne încurajează și înseamnă că mesajul nostru pentru o Românie activă și pentru mișcare se face auzit”, ne-a declarat Alex, unul dintre cicliștii de la România Activă. 

Început în București, în 18 iulie, traseul se va încheia tot în capitală după parcurgerea a peste 2.500 de kilometri, prin 383 de localități, timp de 29 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More