Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lucrări de tratament dublu bituminos demarate pe drumul judeţean DJ 109C Geaca –Sucutard – Ţaga – FOTO

0 285

În cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, pe drumul judeţean DJ 109C Geaca –Sucutard – Ţaga au demarat lucrări de tratament dublu bituminos, fiind deja executaţi primii kilometri.

Lungimea totală a sectorului de drum pe care se va aplica tratament dublu bituminos este de 10,8 kilometri, respectiv de la kilometrul 21+000 până la kilometrul 31+800.

„Scopul acestor lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere este acela de a asigura o circulaţie în bune condiţii, urmând a fi create astfel noi oportunităţi de dezvoltare a zonei, extrem de cunoscută pentru reţeaua de lacuri, dar al cărei potenţial turistic şi economic ar putea fi valorificat la un nivel superior” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More