Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lucrări intense de asfaltare pe strada Pinticului din Dej

0 65

Strada Pinticului, una din străzile cuprinse în proiectul de modernizare a 23 de străzi din municipiu, este în plin proces de reabilitare, pe lungimea de 2,3 km, informează un comunicat al Primăriei Dej.

În prima etapă a fost introdusă reţeaua de canalizare, a fost realizată fundaţia drumului, iar în această perioadă se lucrează intens la asfaltarea ei , inclusiv în zilele de weekend, pentru ca lucrarea să fie finalizată în următoarea perioadă.

„Strada Pinticului din Ocna Dej este o stradă importantă, care este  modernizată în cadrul proiectului european. În această zonă, s-a introdus reţeaua de canalizare, s-au făcut racordurile la fiecare proprietate, s-a intervenit la fundaţia drumului, iar lucrările continuă în ritm susţinut la turnarea asfaltului. Condiţiile meteo sunt optime,  astfel încât în următoarea perioadă lucrarea va fi finalizată şi vor putea beneficia de ea locuitorii din zonă”, a afirmat primarul Costan Morar.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More