Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Lucrări la rețeaua electrică în zona centrală a Dejului

0 65

Primăria Municipiului Dej informează că în această perioadă se realizează în zona centrală a oraşului, lucrări la reţeaua electrică subterană.

Lucrările sunt realizate pe traseul Centrul Cultural” Arta”- Piaţa 16 Februarie- Parcul Mic( Piaţa Bobâlna) – Strada Petru Rareş (Poşta).

Lucrările se realizează la nivelul trotuarelor, prin traversări forate ale străzilor, ca o primă fază a proiectului ”Creşterea Siguranţei în Alimentarea cu Energie Electrică a zonei centrale a municipiul Dej”.

Proiectul are ca scop eliminarea problemelor de alimentare cu energie electrică a consumatorilor din zona centrală şi adiacentă, având în vedere că anterior au fost înregistrate numeroase căderi de tensiune. Investiţia este realizată la solicitarea Primăriei Dej de către Electrica Cluj.

”Lucrările au termen de finalizare data de 30 octombrie, dată până la care am dat şi autorizaţia de spargere, însă ştiind că se provoacă disconfort, am solicitat urgentarea intervenţiilor astfel încât lucrarea să fie finalizată mai repede, inclusiv cu refacerea tuturor zonelor afectate de lucrări”, a precizat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More