Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lucrările de reabilitare ale DN 19 continuate până la Sighet

0 193

reabilitare DN 18B Dej - Targu Lapus (9)

Deși inițial era finanțată doar reabilitarea porțiunii de drum până în comună Teceu, ca urmare a intervențiilor făcute de Anton Rohian, prefectul județului Maramureș, la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), lucrările de reabilitare ale DN 19, prin pasul Huta, vor fi continuate până la intrarea în municipiul Sighetu Marmației.

Directorul Direcției Regionale a Drumurilor si Podurilor Cluj (DRDP) din subordinea Companiei Naționale de Autostrăzi si Drumuri Naționale din România (CNADNR), Eugen Cecan a dat asigurări că lucrările de turnare a covorului asfaltic pe DN 19 vor începe în cel mai scurt timp. Mai mult, reprezentantul CNADNR a transmis ordinul de începere a lucrărilor chiar marți, 21 octombrie 2014.

Astfel, maramureșenii din partea istorică a județului vor avea asigurată legătura cu Drumul European 58 prin pasul Huta, pe DN 19.

”Lucrările prind contur în ceea ce numim infrastructura din județul Maramureș. Acest fapt se datorează, în mare parte, interesului manifestat de oamenii din administrația județului nostru și aplecarea Guvernului României înspre rezolvarea problemelor din infrastructura județului nostru” a precizat prefectul de Maramureș, Anton Rohian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More