Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Lucrările pe strada Jichișului din Dej se apropie de finalizare

0 50

Pe strada Jichişului, una din străzile cuprinse în proiectul de modernizare a 23 de străzi din municipiu, se lucrează intens, pentru ca investiţia să fie finalizată în următoarele zile.

În prima etapă a fost introdusă reţeaua de canalizare, au fost efectuate racordurile la proprietăţi, iar în această perioadă se lucrează intens la fundaţia drumului şi asfaltare, inclusiv noaptea, pentru ca lucrarea să fie realizată.

„Strada Jichişului este una din străzile care se modernizează în cadrul marelui proiect european. S-a lucrat în ritm alert, deoarece în prealabil s-a introdus reţeaua de canalizare şi abia ulterior s-a putut interveni la fundaţie şi asfaltare. Condiţiile meteorologice sunt prielnice, astfel încât în următoarele zile investiţia va fi finalizată şi vor putea beneficia de ea locuitorii din zonă şi toţi cei care circulă pe acest tronson”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More