Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ludovic Orban: Hotelurile se vor deschide după 15 mai, dar nu și restaurantele

0 810

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat în urma unei intervenții televizate faptul că după data de 15 mai se ia în vedere relansarea activității în sectorul hotelier.

Când se vor relaxa măsurile va exista o mişcare mai mare a cetăţenilor, va exista o posibilitate de reluare cel puţin a sectorului hotelier. În ceea ce priveşte reluarea activității la restaurante suntem încă într-o analiză foarte serioasă.

Pentru că noi înainte să relaxam anumite măsuri facem o anchetă epidemiologică. Nu pot să dau un orizont de timp, nu ştim când se vor redeschide.

În ceea ce priveşte hotelurile, hotelurile cu siguranţă nu vor avea restricţii, hotelurile vor putea funcţiona în anumite condiţii de respectare a unor reguli prin care să se reducă la maxim posibilitatea de infectare. Asta va depinde şi de mişcarea oamenilor şi nevoia oamenilor de cazare, a afirmat premierul României, Ludovic Orban.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More