Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ludovic Orban: „Iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României”

0 196

Într-o intervenție la postul de televiziune, Kanal D, liderul PNL Ludovic Orban a declarat că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, trebuie să ia în calcul şi candidatura la preşedinţia României.

Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024, a declarat Orban, marți seara, la Kanal D.

Ludovic Orban a făcut aluzie la faptul că ar fi candidatul perfect al PNL pentru prezidențiale. Acesta a subliniat că pentru a câștiga alegerile prezidențiale, bineînțeles cu cel mai bun candidat, are în vedere toate alternativele posibile și că va face analize serioase, va studia foarte bine situaţia şi va acţiona prin decizii potrivite.

Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică, a notat liderul PNL.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More