Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă cu avionul în nordul țării

0 59

lumina-sfanta-de-la-ierusalimLumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în România sâmbătă seara de o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor Varsanufie Prahoveanul. Delegația va veni cu avionul în România, pe Aeroportul „Henri Coandă” în jurul orei 19,00, sâmbătă seara. Tot cu avionul va fi adusă Lumina Sfântă și în nordul țării, la Cluj-Napoca și Satu Mare.

„Ca în fiecare an, pentru a spori bucuria clerului şi credincioşilor de Sfintele Paşti, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de către Preasfinţitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Lumina Sfântă de la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu un avion special. Lumina Sfântă va fi oferită la slujba de Înviere (ora 24,00) de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala patriarhală”, se arată într-un comunicat al Patriarhiei.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Române din sudul ţării sunt invitate să trimită delegaţi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă – salonul oficial în seara zilei de 4 mai, în jurul orei 19,00, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim şi a o oferi preoţilor şi credincioşilor.

De la aeroportul din București, Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi dusă cu trei avioane de mici dimensiuni la Suceava, Satu Mare – cu escală la Cluj-Napoca – şi Timişoara pentru clerul şi credincioşii ortodocşi din nordul ţării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More